Керування доступом

Ви можете надати доступ до сегмента іншому користувачеві, зазначивши його акаунт на Яндексі у налаштуваннях сегмента. Він зможе використовувати ваші сегменти у налаштуванні своєї реклами. Цей користувач не зможе видалити ваш сегмент або знайти схожих користувачів. Ви будь-якої миті можете відкликати наданий доступ.

Щоб надати або відкликати доступ, у рядку сегмента натисніть на і виберіть Налаштувати доступ. У рядках сегментів, доступ до яких є у кількох користувачів, відображається значок .