Аудиторії

Видалення сегмента

Щоб видалити сегмент, натисніть на кнопку у його рядку і виберіть потрібну дію. Щоб відмовитися від видалення, натисніть на Відновити.

Якщо сегмент використовувався для створення інших сегментів, його не можна видалити, поки ви не видалите усі створені на його основі сегменти.

Якщо видалений сегмент використовувався у Яндекс.Директі або Яндекс.Дисплеї, то умови з його участю припинять працювати коректно. Обов'язково змініть налаштування реклами у Яндекс.Директі або Яндекс.Дисплеї, замінивши видалені сегменти на нові.