Закладки

Створення закладки

  1. Відкрийте сторінку, яку хочете додати у закладки.
  2. У правій частині Розумного рядка натисніть значок .

Панель закладок

Закладки та папки із закладками відображаються на панелі закладок під Розумним рядком.

Увімкнути або вимкнути панель закладок можна кількома способами:

Натисніть  → Закладки → Показувати панель закладок.

Дії із закладками

  1. Натисніть  → Закладки → Диспетчер закладок.
  2. У меню ліворуч виберіть потрібну папку із закладками.

Після синхронізації браузера на різних пристроях у лівому меню з'являються папки із назвою пристрою (наприклад, Смартфон або Планшет). Докладніше див. розділ Закладки на різних пристроях.

Імпорт закладок з іншого браузера

Щоб перенести закладки з іншого браузера:

  1. Натисніть  → Закладки → Імпортувати закладки.
  2. У вікні Перенесення закладок і налаштувань виберіть браузер, із якого ви хочете перенести закладки.
  3. Виберіть опцію Вибране і закладки (якщо ви хочете перенести лише ці налаштування, вимкніть інші опції).
  4. Натисніть кнопку Перенести. З'явиться вікно зі сповіщенням про успішне перенесення закладок.
  5. За потреби увімкніть опцію Показувати панель закладок.
  6. Натисніть кнопку Готово.

Якщо за вашим комп'ютером працює кілька користувачів, рекомендуємо створити для кожного користувача особистий профіль у браузері. Це дозволить не змішувати ваші закладки з чужими. Докладніше див. розділ Особистий профіль користувача.

Закладки на різних пристроях

Після увімкнення синхронізації у браузері відображаються закладки з усіх синхронізованих пристроїв (комп'ютера, планшета, смартфона). Закладки із пристроїв одного типу об'єднуються в загальний список. Наприклад, якщо синхронізацію увімкнено на двох комп'ютерах і смартфоні, то в закладках на смартфоні ви побачите розділ Комп'ютер, і в ньому буде об'єднано закладки із двох комп'ютерів.

  • Якщо ви додали або видалили закладки на одному пристрої, ці зміни буде відображено на інших пристроях у мережі.
  • Якщо ви створили на різних пристроях закладки для однієї й тієї ж сторінки, то зберігається та закладка, яку раніше за інші було синхронізовано із сервером.