Історія відвіданих сторінок

За замовчуванням Яндекс.Браузер зберігає історію відвіданих сторінок.

Після інсталяції браузер пропонує перенести історію з браузера, який раніше було задано браузером за замовчуванням. Ви також можете зробити це пізніше вручну.

  1. Відкрити історію
  2. Видалити сторінку з історії
  3. Видалити всю історію
  4. Скасувати збереження історії

Відкрити історію

  1. Натисніть на значок , щоб перейти в режим навігації вкладками.
  2. Натисніть значок .

Видалити сторінку з історії

  1. Відкрийте історію.
  2. Натисніть і утримуйте рядок із назвою сторінки.
  3. У контекстному меню, що відкрилося, натисніть Видалити.

Видалити всю історію

  1. Натисніть значок у браузері (якщо значка немає, натисніть кнопку меню на корпусі смартфона).
  2. Натисніть Налаштування.
  3. Перейдіть до блоку Конфіденційність.
  4. Натисніть Очистити дані.
  5. Переконайтеся, що увімкнуто опцію Історія.
  6. Вимкніть усі інші опції (якщо ви хочете очистити лише історію браузера).
  7. Натисніть Очистити дані.
  8. Підтвердьте видалення даних.

Скасувати збереження історії

  1. Натисніть значок у браузері (якщо значка немає, натисніть кнопку меню на корпусі смартфона).
  2. Натисніть Налаштування.
  3. Перейдіть до блоку Конфіденційність.
  4. Вимкніть опцію Зберігати історію.

Якщо ви не знайшли потрібну вам інформацію Допомоги або під час роботи Яндекс.Браузера виникає проблема, опишіть усі свої дії покроково. За можливості зробіть скриншот. Це допоможе фахівцям служби підтримки швидше розібратись у ситуації.