Автозаповнення

Автозаповнення форм — це функція, яка дає можливість автоматично вводити особисту інформацію, наприклад ваше ім'я, адресу, електронну пошту, телефон. За замовчуванням у мобільному Яндекс.Браузері автозаповнення увімкнено.

  1. Зберігати дані автозаповнення
  2. Синхронізація
  3. Вимкнути автозаповнення

Зберігати дані автозаповнення

Увага. Якщо ви хочете, щоб дані автозаповнення на конкретному сайті не зберігалися, відкривайте його в режимі Інкогніто. За потреби ви можете вимкнути автозаповнення форм у браузері.

Під час першого введення інформації у форму (наприклад, адреси або номера телефону) браузер запам'ятовує її. Під час повторного введення над Розумним рядком з’являється список логінів, із якого можна вибрати раніше збережений варіант автозаповнення.

Увага. Під час введення номера банківської картки мобільний Яндекс.Браузер уточнить, чи потрібно запам’ятовувати цю інформацію. Якщо ви дозволите зберегти номер, то далі браузер буде вставляти його автоматично. Якщо браузером окрім вас користуються інші люди, радимо не зберігати дані про картку.

Синхронізація

За замовчуванням дані автозаповнення синхронізуються. Щоб вимкнути синхронізацію лише цих даних:

  1. Натисніть значок  (якщо значка немає, натисніть кнопку меню на корпусі смартфона).
  2. Виберіть пункт Налаштування.
  3. Натисніть на рядок Синхронізація.
  4. Вимкніть опцію Форми введення.

Вимкнути автозаповнення

  1. Натисніть значок  (якщо значка немає, натисніть кнопку меню на корпусі смартфона).
  2. Виберіть пункт Налаштування.
  3. Перейдіть у розділ Конфіденційність.
  4. Вимкніть опцію Автозаповнення форм.