Попередження для сайтів

Деякі сайти запитують дозвіл на виконання дії (наприклад, дозвіл на запуск плагіна або на завантаження файлу). Якщо при цьому ви вибираєте опцію Завжди для цього сайту, ця дія надалі виконуватиметься за замовчуванням. Яндекс.Браузер дозволяє вам очистити список сайтів, для яких задано дії за замовчуванням. Після цього сайти знову почнуть запитувати у вас дозвіл на виконання дій.

Видалити попередження

  1. Натисніть значок у браузері (якщо значка немає, натисніть кнопку меню на корпусі смартфона).
  2. Натисніть Налаштування.
  3. Перейдіть до блоку Конфіденційність.
  4. Натисніть Очистити дані.
  5. Увімкніть опцію Попередження для сайтів.
  6. Вимкніть усі інші опції (якщо ви хочете видалити лише попередження для сайтів).
  7. Натисніть Очистити дані.
  8. Підтвердьте видалення даних.

Якщо ви не знайшли потрібну вам інформацію Допомоги або під час роботи Яндекс.Браузера виникає проблема, опишіть усі свої дії покроково. За можливості зробіть скриншот. Це допоможе фахівцям служби підтримки швидше розібратись у ситуації.