Синхронізація паролів

Ви можете синхронізувати паролі, які зберегли у Яндекс.Браузері на комп'ютері, смартфоні та планшеті на базі Android. Збережені у браузері паролі зберігаються в зашифрованому вигляді на спеціальному сервері Яндекса. Завдяки синхронізації ви зможете, наприклад, зберегти пароль у браузері на комп'ютері, а на смартфоні використовувати вже збережений пароль для входу на сайт. Паролі буде надіслано на сервер Яндекса лише в зашифрованому вигляді.

  1. Необхідні умови для синхронізації паролів
  2. Увімкнення синхронізації паролів
  3. Вимкнення синхронізації паролів

Необхідні умови для синхронізації паролів

Синхронізація паролів працює у разі виконання таких умов:

  • на всіх пристроях встановлено Яндекс.Браузер,
  • на всіх пристроях використовується один і той же акаунт на Яндексі,
  • користувач не вимкнув синхронізацію паролів у налаштуваннях.

Увімкнення синхронізації паролів

Увага. За замовчуванням синхронізація паролів вмикається автоматично у разі увімкнення синхронізації.

Щоб увімкнути синхронізацію паролів:

  1. Увімкніть синхронізацію.
  2. Натисніть на кнопку Докладніше, щоб перейти до списку синхронізованих даних.
  3. Переконайтеся, що увімкнено опцію Паролі.

Якщо раніше синхронізацію паролів уже було ввімкнено, але паролі не було синхронізовано:

  1. Натисніть на   → Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Увімкніть опцію Паролі.
  4. Якщо з моменту увімкнення синхронізації пароль було змінено, з'явиться спливаюче повідомлення Дані акаунту зашифровано старим паролем. Уведіть старий пароль для розшифрування даних.
    • Уведіть старий пароль.
    • Натисніть кнопку Готово.

Вимкнення синхронізації паролів

Щоб вимкнути лише синхронізацію паролів:

  1. Натисніть на   → Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Вимкніть опцію Паролі.

Окрім цього, синхронізацію паролів буде вимкнено, якщо повністю вимкнути синхронізацію.