Мобільний браузер (планшет Android)

Налаштування синхронізації

Синхронізація — це можливість зберігати на сервері Яндекса основні налаштування Яндекс.Браузера та особисті дані. Уся інформація передається на сервер Яндекса захищеним каналом. Паролі надсилаються лише у зашифрованому вигляді. Доступ до ваших даних на сервері захищено тією ж системою авторизації, що й на інших сервісах Яндекса.

Після того як ви увімкнули синхронізацію, вона виконуватиметься щоразу, коли ви змінюєте дані, що зберігаються на сервері. Наприклад, ви додаєте на планшет закладку — браузер надсилає її на сервер та одночасно завантажує усі зміни, зроблені вами на інших пристроях (починаючи з моменту останньої синхронізації).

Увага! За замовчуванням синхронізуються сайти на Табло, закладки, форми введення та відкриті вкладки.

Синхронізація дозволить вам:

  • зберегти налаштування браузера, навіть якщо ваш планшет вийде з ладу;
  • переглядати відкриті вкладки і закладки на синхронізованих пристроях.

Синхронізація працює у разі виконання таких умов:

  • на усіх пристроях (комп'ютер, смартфон, планшет) встановлено Яндекс.Браузер;
  • на усіх пристроях увімкнено синхронізацію;
  • на усіх пристроях використовується один і той же акаунт на Яндексі.

Увімкнути синхронізацію

  1. Натисніть на значок  Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Увімкнути синхронізацію.
  3. Введіть свої логін і пароль.

    Порада. Якщо ви ще не зареєстровані на Яндексі, натисніть на кнопку Реєстрація і заповніть параметри облікового запису.

  4. Натисніть на кнопку Увійти.

Щоб перейти до списку даних, які було синхронізовано, натисніть на рядок Докладніше.

Змінити список даних, що синхронізуються

  1. Натисніть на значок  Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Вимкніть або увімкніть потрібні опції (сайти на Табло, закладки, форми введення та відкриті вкладки).

Вимкнути синхронізацію

  1. Натисніть на значок  Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Натисніть на кнопку Вимкнути синхронізацію.