Мобільний браузер (планшет Android)

Концептуальний опис. Синхронізація.

Синхронізація — це можливість зберігати на сервері Яндекса основні налаштування Яндекс.Браузера та особисті дані. Уся інформація передається на сервер Яндекса захищеним каналом. Паролі надсилаються лише у зашифрованому вигляді. Доступ до ваших даних на сервері захищено тією ж системою авторизації, що й на інших сервісах Яндекса.

Після того як ви увімкнули синхронізацію, вона виконуватиметься щоразу, коли ви змінюєте дані, що зберігаються на сервері. Наприклад, ви додаєте на планшет закладку — браузер надсилає її на сервер та одночасно завантажує усі зміни, зроблені вами на інших пристроях (починаючи з моменту останньої синхронізації).

Увага! За замовчуванням синхронізуються сайти на Табло, закладки, форми введення та відкриті вкладки.

Синхронізація дозволить вам:

  • зберегти налаштування браузера, навіть якщо ваш планшет вийде з ладу;
  • переглядати відкриті вкладки і закладки на синхронізованих пристроях.

Синхронізація працює у разі виконання таких умов:

  • на усіх пристроях (комп'ютер, смартфон, планшет) встановлено Яндекс.Браузер;
  • на усіх пристроях увімкнено синхронізацію;
  • на усіх пристроях використовується один і той же акаунт на Яндексі.