Історія відвіданих сторінок

За замовчуванням Яндекс.Браузер зберігає історію відвіданих сторінок.

Після встановлення браузер пропонує перенести історію із браузера, який раніше було задано браузером за замовчуванням. Ви також можете зробити це пізніше вручну.

  1. Відкрити історію
  2. Видалити сторінку з історії
  3. Видалити всю історію
  4. Скасувати збереження історії

Відкрити історію

  1. Натисніть праворуч від вкладок на значок .
  2. Ліворуч від Табло натисніть кнопку .

Видалити сторінку з історії

  1. Відкрийте історію.
  2. Натисніть і утримуйте рядок із назвою сторінки.
  3. У контекстному меню, що відкрилося, натисніть рядок Видалити.

Видалити всю історію

  1. Відкрийте історію.
  2. Натисніть на  → Очистити історію.
  3. Підтвердьте видалення даних.

Скасувати збереження історії

  1. Натисніть  → Налаштування.
  2. Перейдіть у розділ Конфіденційність.
  3. Вимкніть опцію Зберігати історію.