Історія відвіданих сторінок

За замовчуванням Яндекс.Браузер зберігає історію відвіданих сторінок.

Після інсталяції браузер пропонує перенести історію з браузера, який раніше було задано браузером за замовчуванням. Ви також можете зробити це пізніше вручну.

  1. Відкрити історію
  2. Видалити сторінку з історії
  3. Видалити всю історію
  4. Скасувати збереження історії

Відкрити історію

  1. Натисніть праворуч від вкладок значок .
  2. Ліворуч від Табло натисніть кнопку .

Видалити сторінку з історії

  1. Відкрийте історію.
  2. Натисніть і утримуйте рядок із назвою сторінки.
  3. У контекстному меню, що відкрилося, натисніть Видалити.

Видалити всю історію

  1. Відкрийте історію.
  2. Натисніть на  → Очистити історію.
  3. Підтвердьте видалення даних.

Скасувати збереження історії

  1. Натисніть  → Налаштування.
  2. Перейдіть до блоку Конфіденційність.
  3. Вимкніть опцію Зберігати історію.

Якщо ви не знайшли потрібну вам інформацію Допомоги або під час роботи Яндекс.Браузера виникає проблема, опишіть усі свої дії покроково. За можливості зробіть скриншот. Це допоможе фахівцям служби підтримки швидше розібратись у ситуації.