Табло

До улюблених сайтів у Яндекс.Браузері можна перейти одним натисненням — за допомогою Табло. Табло відкривається, коли ви створюєте нову вкладку.

Сайти на Табло додаються та видаляються автоматично на основі історії відвідувань. Ви також можете закріпити потрібні сайти на Табло.

  1. Додати сайт на Табло
  2. Редагувати Табло
  3. Синхронізація Табло

Додати сайт на Табло

Обмеження. Максимальна кількість сайтів на Табло — 15 або 16 залежно від роздільної здатності вашого екрана.
  1. Перейдіть на сайт.
  2. Натисніть на   → Додати на Табло.

Редагувати Табло

Ви можете закріпити, відкріпити, перемістити або видалити сайт із Табло:

  1. Натисніть праворуч від вкладок на значок .
  2. Натисніть і утримуйте будь-який сайт на Табло.
  3. Виконайте потрібну дію:
    • щоб закріпити сайт, натисніть на значок ;
    • щоб відкріпити сайт, натисніть на значок ;
    • щоб видалити сайт, натисніть на значок ;
    • щоб перемістити сайт на Табло, перетягніть сайт на потрібне місце.
  4. Натисніть на кнопку Готово під Табло.

Синхронізація Табло

Табло на різних пристроях формуються незалежно одне від одного. Це зручно, оскільки у вас можуть бути різні улюблені сайти на різних пристроях. Якщо увімкнено синхронізацію Табло:

  • Під час першого відкриття браузера на планшеті Табло заповнюється на основі синхронізованих даних.
  • Ви можете переглянути на комп'ютері список сайтів, закріплених на Табло на різних пристроях.

Щоб вимкнути синхронізацію Табло:

  1. Натисніть на   → Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Вимкніть опцію Табло.

Після цього список сайтів на Табло планшета стане недоступним для перегляду з комп'ютера.