Мобільний браузер (iPhone)

Налаштування синхронізації

Синхронізація — це можливість зберігати на сервері Яндекса основні налаштування Яндекс.Браузера та особисті дані. Уся інформація передається на сервер Яндекса захищеним каналом. Паролі надсилаються лише у зашифрованому вигляді. Доступ до ваших даних на сервері захищено тією ж системою авторизації, що й на інших сервісах Яндекса.

Після того як ви увімкнули синхронізацію, вона виконуватиметься щоразу, коли ви змінюєте дані, що зберігаються на сервері. Наприклад, ви додаєте на смартфон закладку — браузер надсилає її на сервер та одночасно завантажує усі зміни, зроблені вами на інших пристроях (починаючи з моменту останньої синхронізації).

Увага! За замовчуванням синхронізуються сайти на Табло, закладки та відкриті вкладки.

Синхронізація дозволить вам:

  • зберегти налаштування браузера, навіть якщо ваш смартфон вийде з ладу;
  • передавати на смартфон знайдені в інтернеті номери телефонів (за допомогою опції Швидкий дзвінок);
  • переглядати відкриті вкладки і закладки на синхронізованих пристроях.

Синхронізація працює у разі виконання таких умов:

  • на усіх пристроях (комп'ютер, смартфон, планшет) встановлено Яндекс.Браузер;
  • на усіх пристроях увімкнено синхронізацію;
  • на усіх пристроях використовується один і той же акаунт на Яндексі.
Увімкнути синхронізацію
  1. Натисніть на значки  .
  2. Натисніть на рядок Увімкнути синхронізацію.
  3. Введіть свої логін і пароль.

    Порада. Якщо ви ще не зареєстровані на Яндексі, натисніть на кнопку Реєстрація і заповніть параметри облікового запису.

  4. Натисніть на кнопку Увійти.

Щоб перейти до списку даних, які було синхронізовано, натисніть на рядок Докладніше.

Змінити список даних, що синхронізуються
  1. Натисніть на значки  .
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Вимкніть або увімкніть потрібні опції (сайти на Табло, закладки та відкриті вкладки).
Вимкнути синхронізацію
  1. Натисніть на значки  .
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Натисніть на кнопку Вимкнути.