Налаштування синхронізації

Синхронізація — це можливість зберігати на спеціальному сервері Яндекса основні налаштування браузера та особисті дані. Уся інформація передається на сервер Яндекса захищеним каналом. Паролі надсилаються лише у зашифрованому вигляді. Доступ до ваших даних на сервері захищено тією самою системою авторизації, що й на інших сервісах Яндекса.

  1. Що таке синхронізація?
  2. Увімкнути синхронізацію
  3. Змінити список даних, що синхронізуються
  4. Вимкнути синхронізацію

Що таке синхронізація?

За замовчуванням синхронізуються сайти на Табло, закладки та відкриті вкладки.

Після того як ви увімкнули синхронізацію, вона виконуватиметься щоразу, коли ви змінюєте дані, що зберігаються на сервері. Наприклад: ви додаєте на смартфон закладку, браузер надсилає її на сервер і одночасно завантажує всі зміни, зроблені вами на інших пристроях (з моменту останньої синхронізації).

Синхронізація дасть вам змогу:

  • Зберегти налаштування браузера, навіть якщо ваш смартфон вийде з ладу.
  • Переглядати на синхронізованих пристроях відкриті вкладки, закладки та закріплені на Табло сайти.
  • Передавати на смартфон із комп'ютера або iPad знайдені в інтернеті номери телефонів (за допомогою опції Швидкий дзвінок).

У будь-який момент ви можете вимкнути синхронізацію або змінити список даних, які потрібно синхронізувати.

Увімкнути синхронізацію

Синхронізація працює в разі виконання таких умов:

  • на усіх пристроях (комп'ютер, смартфон, планшет) встановлено Яндекс.Браузер;
  • на всіх пристроях використовується один і той самий акаунт на Яндексі.

Щоб увімкнути синхронізацію:

  1. Натисніть на   → Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Увімкнути синхронізацію.
  3. Введіть свої логін і пароль.

    Порада. Якщо ви ще не зареєстровані на Яндексі, натисніть на кнопку Реєстрація і заповніть параметри облікового запису.
  4. Натисніть на кнопку Увійти.

Щоб перейти до списку даних, які було синхронізовано, натисніть на рядок Докладніше.

Змінити список даних, що синхронізуються

  1. Натисніть на   → Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Вимкніть або увімкніть потрібні опції (сайти на Табло, закладки та відкриті вкладки).

Вимкнути синхронізацію

  1. Натисніть на   → Налаштування.
  2. Натисніть на рядок Синхронізація.
  3. Натисніть на кнопку Вимкнути.