Попередження для сайтів

Деякі сайти запитують дозвіл на виконання дії (наприклад, дозвіл на запуск плагіна або на завантаження файлу). Якщо при цьому ви вибираєте опціюЗавжди для цього сайту, ця дія надалі виконуватиметься за замовчуванням. Яндекс.Браузер дозволяє вам очистити список сайтів, для яких задано дії за замовчуванням. Після цього сайти знову почнуть запитувати у вас дозвіл на виконання дій.

Видалити попередження

  1. Натисніть  → Налаштування.
  2. Перейдіть у розділ Конфіденційність.
  3. Натисніть на рядок Очистити дані.
  4. Увімкніть опцію Попередження для сайтів.
  5. Вимкніть усі інші опції (якщо ви хочете видалити лише попередження для сайтів).
  6. Натисніть на кнопку Очистити.
  7. Підтвердьте видалення даних.