Браузер
Рекомендації у браузері

Що означає повідомлення «Вміст приховано для економії трафіку»?

Це повідомлення означає, що у вашому браузері було увімкнено режим Турбо, який допомагає прискорити завантаження сторінок і заощадити трафік у разі повільного з'єднання з інтернетом.

Ви можете змінити налаштування для режиму Турбо:

  1. Натисніть на значок  Налаштування.
  2. У нижній частині сторінки Налаштування натисніть на кнопку Показати додаткові налаштування.
  3. У блоці Турбо визначте параметри режиму.

    ОпціяОпис
    Автоматично вмикати у разі повільного з'єднанняУ цьому режимі браузер працює за замовчуванням.
    Завжди увімкненийРежим Турбо ввімкнено постійно, у правій частині Розумного рядка відображається значок . У разі високої швидкості з'єднання з інтернетом режим Турбо може уповільнити завантаження сторінок.
    ВимкненийРежим Турбо вимкнено. У разі повільного з'єднання з інтернетом у Розумному рядку відображається значок (рекомендовано увімкнути режим Турбо).
    Повідомляти про зміну швидкості з'єднанняУвімкніть цю опцію, якщо ви хочете бачити повідомлення браузера про зміни швидкості з'єднання і про режим Турбо.
    Стискати відеоУвімкніть цю опцію, якщо ви хочете переглядати у режимі Турбо стиснуте відео.

Докладніша інформація є в розділі Режим Турбо.

вміст приховано для економії трафіку
вміст
трафік
траффік