Історія

Перегляд історії вкладки

Щоб переглянути список відкритих на цій вкладці сторінок:

  1. Відкрийте вкладку.
  2. Натисніть і утримуйте піктограму .

Значок з’являється лише на вкладках, де було переглянуто декілька сторінок. Якщо значок недоступний, перейдіть до всієї історії.

Обмеження. Історія вкладки містить останні 12 відкритих сторінок. Якщо в цьому списку немає потрібної, перейдіть до всієї історії. У всій історії зберігаються сторінки, які ви відвідували за останні 90 днів. Щоб мати доступ до сайту завжди, збережіть його до закладок.

Перегляд усієї історії

Натисніть  → Історія → Історія або натисніть клавіші Ctrl + H.

Видалення сторінок з історії

  1. Натисніть  → Історія → Історія.
  2. Виділіть потрібні сторінки.
  3. Над списком сторінок натисніть Видалити записи.

Очищення всієї історії

  1. Натисніть  → Історія → Історія, а потім у правому верхньому куті вкладки натисніть рядок Очистити історію.
  2. У вікні Очищення історії зазначте період, за який потрібно видалити історію.
  3. Увімкніть опцію Перегляди.
  4. За потреби вимкніть усі інші опції.
  5. Натиснути Очистивши.

Синхронізація історії

Історія синхронізується частково:

  • Історія сторінок, відвіданих на комп’ютері, синхронізується. Якщо перевстановити браузер, а потім увімкнути синхронізацію, історія з’явиться на сторінці browser://history/.
  • Історія сторінок, відвіданих на інших пристроях, в інтерфейсі браузера не відображається. Але якщо після синхронізації на одному з пристроїв ввести адресу сайту, відвіданого на іншому, така адреса з’явиться в підказках. Виняток становлять сайти, закріплені на Табло.

Щоб вимкнути синхронізацію історії:

  1. Натиснути  → Зберегти дані.
  2. У блоці Що синхронізувати вимкніть опцію Історія.