Дії з моїми колекціями

Створити нову колекцію

Створити нову колекцію можна кількома способами:

На сторінці «Мої колекції»
  1. Натисніть на кнопку Нова колекція у списку колекцій.
  2. Уведіть назву.
  3. Задайте параметри доступу: виберіть Буде видима лише мені, якщо хочете, щоб колекція була видима лише вам — у цьому разі вона не буде відображатися в пошуку і не буде доступна іншим користувачам.
  4. Натисніть Готово.
На сторінці збереження картки до своїх колекцій
На етапі вибору колекції натисніть на кнопку Нова колекція унизу панелі. Задайте ім’я та параметри доступу.

Змінити ім’я та налаштування доступу до колекції

  1. Відкрийте колекцію, яку хочете відредагувати.
  2. Натисніть на значок під назвою колекції.
  3. Після внесення змін натисніть на кнопку Готово.

Видалити колекцію

Примітка. За умови видалення колекції усі картки з неї також буде видалено. Якщо хочете їх зберегти,перемісіть їх до іншої колекції.
  1. Відкрийте колекцію, яку хочете видалити.
  2. Натисніть на значок під назвою колекції.
  3. Натисніть посилання Видалити колекцію.
  4. Підтвердьте видалення.

Додати зображення до картки

  1. Відкрийте картку, яку хочете відредагувати.
  2. Натисніть на кнопку на панелі праворуч.
  3. Натисніть на кнопку .
  4. Виберіть зображення зі знайдених або завантажте з комп’ютера.
  5. Збережіть зміни.

Змінити опис

  1. Відкрийте картку, яку хочете відредагувати.
  2. Натисніть на кнопку на панелі праворуч.
  3. Уведіть новий опис. Також ви можете зазначити тип об’єкта, щоб іншим користувачам було зручніше шукати цю картку.
  4. Збережіть зміни.

Перемістити картку до іншої колекції

  1. Відкрийте картку.
  2. Натисніть на кнопку угорі екрана.
  3. Виберіть колекцію, до якої хочете додати картку, або створіть нову. Поряд із потрібною колекцією натисніть кнопку Перенести.

Видалити картку зі своєї колекції

Увага. Якщо ви видалите картку, відновити її вже не вийде.
  1. Відкрийте картку.
  2. Наведіть курсор на кнопку, що з’явилася У колекції угорі екрана — вона зміниться на Видалити.
  3. Натисніть на кнопку Видалити.
  4. Підтвердьте видалення.