Загальні питання

Налаштування геолокації у Яндекс.Браузері

Налаштувати доступ для окремих сайтів

Коли сайт запитує інформацію про те, де ви перебуваєте, у верхній частині сторінки з'являється попередження:

Визначте параметри геолокації:

  • Дозволити сайту відстежувати ваше місце розташування — натисніть на кнопку Дозволити.
  • Заборонити сайту відстежувати ваше місце розташування до перезавантаження браузера — натисніть на значок .
  • Блокувати запити на визначення вашого місця розташування від цього сайту — натисніть на кнопку Блокувати.

Скинути налаштування доступу для сайту

Скинути налаштування доступу можна такими способами:

В адресному рядку

Натисніть на значок Скинути налаштування.

Налаштування буде скинуто під час оновлення сторінки.

У налаштуваннях браузера
  1. У правому верхньому куті браузера натисніть на кнопку  → Налаштування.
  2. Натисніть на посилання Показати додаткові налаштування (внизу сторінки).
  3. У блоці Захист особистих даних натисніть на кнопку Налаштування вмiсту.
  4. У блоці Miсце розташування натисніть на кнопку Керування винятками.
  5. Виділіть рядок із назвою сайту і натисніть на значок .
  6. Натисніть на кнопку Готово.

Налаштувати доступ для всіх сайтів

  1. У правому верхньому куті браузера натисніть на кнопку  → Налаштування.
  2. Натисніть на посилання Показати додаткові налаштування (внизу сторінки).
  3. У блоці Захист особистих даних натисніть на кнопку Налаштування вмiсту.
  4. У блоці Місце розташування встановіть перемикач у потрібне положення:

  5. Натисніть на кнопку Готово.