Директ Командер
Обмін даними із сервером

Налаштування програми

Як заощадити місце на жорсткому диску

Директ Командер зберігає всі дані на жорсткому диску комп'ютера. Одночасно програма автоматично створює резервну копію даних. Резервна копія може знадобитися, щоб у разі некоректного завершення роботи програми та/або комп'ютера можна було відновити усі раніше збережені, але не надіслані на сервер Яндекс.Директа дані.

У користувачів із великою кількістю кампаній і оголошень обсяг резервної копії може становити кілька гігабайт.

Якщо ви вважаєте, що резервна копія не потрібна, і хочете звільнити місце на диску, вимкніть резервне копіювання. Для цього у головному меню Командера виберіть пункт ПрограмаНалаштування.

У вікні, що з'явилося, зніміть прапорець Виконувати автоматичне резервне копіювання (рекомендується) і натисніть на кнопку Зберегти.

Усі зміни як і раніше зберігатимуться на вашому комп'ютері, але резервна копія створюватися не буде.

Як вибрати папку для зберігання локальних даних

Щоб змінити папку, у яку Командер зберігає локальні дані, виконайте такі дії:

  1. У головному меню програми виберіть пункт ПрограмаНалаштування.
  2. У вікні Налаштування, що з'явилося, натисніть на кнопку Змінити.
  3. Виберіть папку для збереження даних Директ Командера.
  4. Натисніть кнопку Зберегти.

Щоб знову встановити для збереження папку за замовчуванням, натисніть на кнопку Папка за замовчуванням, потім на кнопку Зберегти.

Як налаштувати автоматичне оновлення даних аукціону, статистики та показників продуктивності

Щоб Командер автоматично оновлював ставки входу на позиції, списувані ціни, статистику за фразами та показники продуктивності під час отримання кампанії із сервера, виконайте такі дії:

  1. У головному меню виберіть пункт ПрограмаНалаштування.
  2. У вікні Налаштування, що відкрилося, перейдіть на вкладку Одержання та відправлення.
  3. Позначте, які дані потрібно оновлювати під час отримання кампанії.
  4. Натисніть кнопку Зберегти.

Як налаштувати правила копіювання кампаній і груп

Копіювати і переміщувати кампанії та групи оголошень можна разом із заархівованими оголошеннями, зупиненими оголошеннями і фразами або, навпаки, виключити ці об'єкти зі створюваних копій. Для налаштування правил копіювання виконайте такі дії:

  1. У головному меню виберіть пункт ПрограмаНалаштування.
  2. У вікні Налаштування, що з'явилося, перейдіть на вкладку Копіювання.
  3. Встановіть прапорці для тих об'єктів, які потрібно копіювати разом із кампаніями і групами. Зніміть прапорці для тих об'єктів, які треба виключити.
  4. Натисніть кнопку Зберегти.