Видалити файли

  1. Підтвердьте видалення — и всі вибрані файли перемістяться в Кошик.

Файли зберігаються в Кошику протягом 30 днів, після чого автоматично видаляються із сервера. Відновити видалені із сервера файли неможливо.

Увага. Файли, переміщені в Кошик, продовжують займати місце на вашому Диску. Щоб звільнити більше місця, очистьте Кошик.