Безпека на Диску

Зберігати файли на Яндекс.Диску безпечніше, ніж на звичайному комп'ютері або телефоні:

  • Яндекс.Диск неможливо зламати або загубити.
  • Усі завантажувані файли автоматично перевіряються антивірусом.
  • Збереження файлів забезпечується найсучаснішими технологіями.
  • Усі програми та сайт Яндекс.Диска передають дані лише через зашифроване з'єднання.

Усі файли розміром до 1 ГБ, що зберігаються на Яндекс.Диску, перевіряються антивірусною програмою Dr.Web.

Скільки часу зберігаються файли?

Файли зберігаються на сервері доти, доки ви самі їх не видалите.

Примітка. Яндекс видаляє всі ваші дані, коли ви видаляєте свій обліковий запис. Якщо вам дійсно необхідно видалити обліковий запис, не забудьте завантажити потрібні файли на свій комп'ютер.

Що робити, якщо я загублю пристрій, на якому встановлено програму «Яндекс.Диск»?

Якщо ви загубили ноутбук, комп'ютер або телефон, відкличте доступ програм Яндекс.Диска до ваших файлів на сервері. Для цього на сторінці Програми натисніть кнопку Заборонити для програми «Яндекс.Диск» (комп'ютерна програма) або «Мобільний Яндекс.Диск» (програма для телефону). Якщо пристрій знайшовся, вам потрібно буде просто ввести логін і пароль.

Перегляд подій історії

На вкладці Історія відображається історія всіх подій — дій з файлами та папками на вашому Диску, вироблених за останній час. В історії ви можете:

  • подивитися, що сталося з файлами, які ви не можете знайти, — можливо, ви перемістили їх в інше місце або видалили;
  • переконатися, що відображено лише ваші дії, це означає, що до вашого Диску доступ є тільки у вас;
  • швидко перейти до файлів і папок, з якими ви нещодавно працювали.

Ви можете шукати події в історії за допомогою пошукового рядка або фільтрів.



Пошук події в історії

Ви можете шукати події:

  • за назвою файлу або папки, а також за вмістом, властивостями або розширенням файлу — для цього введіть запит у пошуковий рядок (у правому верхньому куті). Докладніше про можливості пошуку див. у розділі Пошук у Диску;
  • за датою або типом події, а також за пристроєм або папкою — для цього виберіть потрібне значення у фільтрах.

Щоб скинути значення одного фільтра, повторно натисніть на вибране значення. Щоб скинути значення всіх фільтрів, натисніть на посилання Скинути ліворуч від фільтрів.

Написати до служби підтримки