Видалення листів

Щоб видалити лист, виділіть його і натисніть на кнопку Видалити. Лист буде переміщено в папку Видалені. Якщо ви помилково видалили лист і хочете його відновити, відкрийте папку Видалені і перемістіть лист у потрібну папку.

Увага. Усі листи з папки Видалені автоматично видаляються через 31 день. Листи з папки Спам автоматично видаляються через 10 днів. Відновити видалені листи неможливо.
Щоб видалити усі листи в папці:
  1. Перейдіть в меню Налаштування  → Папки та мітки.
  2. Виберіть папку та натисніть кнопку Очистити.
  3. Виберіть: перемістити листи у Видалені або видалити назавжди.
    Примітка. Відновити видалені назавжди листи неможливо.
  4. Натисніть Очистити.

Щоб остаточно видалити листи без можливості відновлення:

  1. Наведіть курсор миші на папку Видалені.
  2. Натисніть на значок, що з'явився .
  3. Підтвердьте видалення.


Увага. Навіть якщо ви очистили папку Видалені випадково, відновити листи буде неможливо.