Використання програми в офлайн-режимі

Щоб витрачати менше грошей на мобільний трафік, а також щоб слухати музику в місцях, де немає інтернету, ви можете увімкнути офлайн-режим роботи програми. У цьому режимі програма не підключається до мобільного інтернету і мереж Wi-Fi, а для прослуховування доступні лише збережені треки.

  1. Збереження музики
  2. Скільки місця займає збережена музика?
  3. Увімкнення та вимкнення офлайн-режиму
  4. Видалення збереженої музики

Збереження музики

Примітка.

Перед збереженням музики переконайтеся, що на вашому пристрої достатньо вільного місця. Якщо ви слухаєте музику у звичайній якості, одна година збереженої музики займе близько 85 МБ, у високій якості — 145 МБ. Програма не зберігатиме музику, якщо на пристрої залишилося менше 300 МБ вільного місця.

Для економії мобільного трафіку ми рекомендуємо зберігати треки, підключившись до безкоштовної мережі Wi-Fi.

Щоб зберегти музику:

  1. Знайдіть потрібний трек, добірку, плейлист або альбом.

  2. Для збереження треку натисніть на значок у його контекстному меню. Якщо ви хочете зберегти одразу всі треки з добірки, плейлиста або альбому, відкрийте його та натисніть на значок у рядку під назвою.

Крім того, у налаштуваннях ви можете увімкнути автозбереження усіх прослуханих у фонотеці треків.

Скільки місця займає збережена музика?

Щоб дізнатися, скільки місця збережені треки займають на вашому пристрої, перейдіть у налаштування програми і натисніть на рядок Збережені треки. Обсяг зайнятого місця відображається на кнопці Видалити збережені треки.

Увімкнення та вимкнення офлайн-режиму

Увімкнути або вимкнути офлайн-режим можна за допомогою перемикача Офлайн-режим у меню програми. Щоб відкрити меню, у лівому верхньому куті екрана натисніть на значок .

Крім цього, ви можете увімкнути офлайн-режим у налаштуваннях програми.

Видалення збереженої музики

Щоб видалити певний запис:

  1. Знайдіть трек, плейлист, добірку або альбом.

  2. Для видалення треку із пристрою виберіть пункт Видалити із пристрою у його контекстному меню. Якщо ви хочете видалити одразу всі треки з добірки, плейлиста або альбому, відкрийте його та натисніть на значок у рядку під назвою.

Щоб видалити усю збережену на пристрої музику, перейдіть у налаштування програми і натисніть на Збережені треки → Видалити збережені треки.

Примітка.

У разі видалення збереженої музики стираються і збережені у кеші треки. Кеш використовується для економії трафіку при повторному прослуховуванні треків.