Керування плейлистами. Фрази

За допомогою плейлистів ви можете упорядковувати треки у фонотеці та створювати власні набори музики. Так само як і решта фонотеки, плейлисти синхронізуються із веб-версією сервісу — ви можете слухати і редагувати їх на усіх своїх пристроях.

Перегляд плейлистів

  • Мої — плейлисти, створені вами, а також автоматично створювані плейлисти;

  • Улюблені — плейлисти, створені з добірок.

Ви можете шукати і прослуховувати музику у плейлистах.

Створення плейлиста

Кількість плейлистів у програмі необмежена. Щоб створити плейлист:

  1. Відкрийте розділ Плейлисти.

Крім того, ви можете створити плейлист при додаванні музики.

Перейменування плейлиста

Примітка.

Плейлист Мені подобається і плейлисти, створені з добірок, перейменувати не можна.

Щоб перейменувати плейлист:

Додавання музики в плейлист

У плейлисті може бути не більше 10 000 треків. Один і той же трек можна включати в різні плейлисти.

Ви можете додавати музику кількома способами:

  1. Натисніть на назву плейлиста, до якого потрібно додати треки. Якщо потрібного плейлиста ще немає, натисніть на рядок .

  2. Знайдіть і відкрийте плейлист, до якого треба додати треки.

Збережіть добірку як улюблений плейлист

Якщо ви хочете зберегти треки з добірки не у який-небудь із наявних плейлистів, а в окремий плейлист, позначте потрібну добірку значком . Добірка збережеться в розділі Улюблені. До плейлистів із добірок не можна додавати треки, також їх не можна перейменувати.

Видалення треку з плейлиста

Примітка.

У плейлистах, створених з добірок, видалити треки не можна.

Щоб видалити трек із плейлиста:

  1. Знайдіть і відкрийте плейлист, з якого треба видалити трек.

Трек буде видалено з плейлиста і, якщо його немає в інших плейлистах, повністю з фонотеки. Якщо трек було збережено для прослуховування в офлайн-режимі, то при видаленні з фонотеки він автоматично видалиться і з пам'яті пристрою.

Видалення плейлиста

Примітка.

Плейлист Мені подобається є системним, його видалити не можна.

Щоб видалити плейлист:

Усі треки в плейлисті буде видалено з фонотеки і з пам'яті пристрою (крім треків, які додано в інші плейлисти крім поточного).