Використання програми в офлайн-режимі

Щоб витрачати менше грошей на мобільний трафік, а також щоб слухати музику в місцях, де немає інтернету, ви можете увімкнути офлайн-режим роботи програми. У цьому режимі програма не підключається до мобільного інтернету і мереж Wi-Fi, а для прослуховування доступні лише збережені треки.

  1. Збереження музики
  2. Як слухати збережену музику?
  3. Скільки місця займає збережена музика?
  4. Увімкнення і вимкнення офлайн-режиму
  5. Видалення збереженої музики

Збереження музики

Примітка.

Перед збереженням музики переконайтеся, що на вашому пристрої достатньо вільного місця. Якщо ви слухаєте музику у звичайній якості, одна година збереженої музики займе близько 85 МБ, у високій якості — 145 МБ.

Для економії мобільного трафіку ми рекомендуємо зберігати треки, підключившись до безкоштовної мережі Wi-Fi.

Щоб зберегти музику:

  1. Знайдіть потрібний трек, добірку, плейлист або альбом.

  2. Для збереження треку натисніть на значок у його контекстному меню. Якщо ви хочете зберегти одразу всі треки з добірки, плейлиста або альбому, відкрийте його і натисніть на значок у рядку під назвою.

Крім того, у налаштуваннях ви можете увімкнути автозбереження усіх прослуханих у фонотеці треків.

Збережені на пристрої треки позначаються значком .

Як слухати збережену музику?

Збережені треки доступні лише у програмі, їх не можна прослухати в іншому плеєрі. Щоб перейти до всіх збережених треків:

  1. У лівому верхньому куті екрана натисніть на значок  і виберіть пункт Моя музика.

  2. Натисніть на рядок Завантажені треки.

Скільки місця займає збережена музика?

Щоб дізнатися, скільки місця збережені треки займають на вашому пристрої, перейдіть у налаштування програми. Обсяг зайнятого місця відображається на кнопці Звільнити місце.

Увімкнення і вимкнення офлайн-режиму

Увімкнути або вимкнути офлайн-режим можна за допомогою перемикача Офлайн-режим у меню програми. Щоб відкрити меню, у лівому верхньому куті екрана натисніть на значок .

Крім цього, ви можете увімкнути офлайн-режим у налаштуваннях програми.

Видалення збереженої музики

Щоб видалити певний запис:

  1. Знайдіть трек, плейлист, добірку або альбом.

  2. Для видалення треку із пристрою виберіть пункт Видалити → Стерти з пам'яті пристрою у його контекстному меню. Якщо ви хочете видалити одразу всі треки з добірки, плейлиста або альбому, відкрийте його і натисніть на значок у рядку під назвою.

Щоб видалити всю збережену на пристрої музику, перейдіть у налаштування програми і натисніть на Звільнити місце → Видалити усі дані.

Примітка.

У разі видалення збереженої музики стираються і збережені у кеші треки. Кеш використовується для економії трафіку під час повторного прослуховування треків.