Використання програми в офлайн-режимі

Щоб витрачати менше грошей на мобільний трафік, а також щоб слухати музику в місцях, де немає інтернету, ви можете увімкнути офлайн-режим роботи програми. У цьому режимі програма не підключається до мобільного інтернету і мереж Wi-Fi, а для прослуховування доступні лише збережені треки.

  1. Збереження треків
  2. Скільки місця займають збережені треки?
  3. Увімкнення і вимкнення офлайн-режиму
  4. Видалення збережених треків

Збереження треків

Примітка.

Перед збереженням музики переконайтеся, що на вашому пристрої достатньо вільного місця. Якщо ви слухаєте музику у звичайній якості, одна година збереженої музики займе близько 85 МБ, у високій якості — 145 МБ.

Для економії мобільного трафіку ми рекомендуємо зберігати треки, підключившись до безкоштовної мережі Wi-Fi.

Щоб зберегти трек:

  1. Знайдіть трек.

  2. Якщо трек ще не входить до вашої фонотеки, додайте його. Замість значка додавання відобразиться значок завантаження — .

  3. Натисніть на значок завантаження.

Щоб зберегти кілька треків з альбому:

  1. Знайдіть і відкрийте альбом.

  2. Додайте до фонотеки треки з альбому, які ви хочете зберегти. Праворуч від назви альбому відобразиться значок завантаження — .

  3. Натисніть на значок завантаження.

Крім того, ви можете зберегти на пристрій одразу всі треки з будь-якого створеного вами плейлиста. Для цього відкрийте плейлист і праворуч від його назви натисніть на значок . Масове збереження треків недоступне в добірках і плейлистах, створених із добірок.

Збережені на пристрої треки можна послухати лише у програмі, їх не можна відкрити в іншому плеєрі.

Скільки місця займають збережені треки?

Щоб дізнатися, скільки місця збережені треки займають на вашому пристрої, перейдіть у налаштування програми. Обсяг зайнятого місця відображається на кнопці Стерти треки із пристрою.

Увімкнення і вимкнення офлайн-режиму

Щоб увімкнути офлайн-режим, перейдіть у налаштування програми і встановіть перемикач Підключення до інтернету в положення Офлайн-режим. Для вимкнення офлайн-режиму встановіть перемикач у положення Wi-Fi та моб. інтернет або Лише Wi-Fi.

Видалення збережених треків

  1. Знайдіть трек у фонотеці.

  2. Натисніть і утримуйте рядок із назвою треку, поки не відкриється контекстне меню.

  3. Виберіть пункт видалити із пристрою. Трек видалиться з пам'яті пристрою, але не з фонотеки.

Щоб видалити всю збережену на пристрої музику, перейдіть у налаштування програми і натисніть на кнопку видалити із пристрою.

Примітка.

У разі видалення збереженої музики стираються і збережені у кеші треки. Кеш використовується для економії трафіку при повторному прослуховуванні треків.