Налаштування

Як налаштувати регіон

Ваш регіон (місто) визначається сервісом автоматично. Щоб переглянути телепрограму для іншого міста, змініть регіон.

Докладніше про налаштування регіону див. у розділі Ваше місце розташування.

Як налаштувати свій список каналів

За замовчуванням на головній сторінці сервісу відображається програма основних каналів вашого регіону. Ви можете вибрати іншу групу каналів.

Ви можете змінити порядок відображення каналів на сторінці, щоб улюблені канали показувалися у списку першими. Для цього додайте канали у Вибрані — наведіть курсор на назву каналу та натисніть на значок (праворуч від назви каналу).

Щоб видалити канал із Вибраних, натисніть на значок .

Щоб побачити на головній сторінці тільки улюблені канали, розкрийте список з групами каналів і натисніть на рядок Вибрані.

Як змінити порядок вибраних каналів?

Увага. Функція зміни порядку вибраних каналів не підтримується у таких версіях браузерів:
  • Internet Explorer 9 і нижче;
  • Opera 12.17 і нижче.

Щоб змінити порядок вибраних каналів:

  1. На сторінці з вибраними каналами натисніть на кнопку Змінити порядок.
  2. Натисніть і утримуйте рядок із каналом.
  3. Перемістіть канал на потрібне місце.
  4. Натисніть на кнопку Готово.

SMS-сповіщення про початок передач

Увага. Щоб створити SMS-сповіщення, потрібно авторизуватися на Яндексі.

Ви можете створити безкоштовні SMS-сповіщення, які нагадають вам про початок ваших улюблених передач.

Примітка. Сповіщення встановлюються для кожного сеансу передачі.

Чому зникли мої налаштування

Якщо під час роботи з налаштуваннями ви були авторизовані, то налаштування будуть прив'язані до вашого акаунту. Щоб побачити вибрані канали і передачі, авторизуйтеся під тим же іменем, під яким ви їх вибирали.

Якщо ви не були авторизовані під час налаштування сервісу, спробуйте зайти на сервіс без авторизації. Якщо налаштування збереглися у файлах cookie вашого браузера, ви побачите свій список каналів. Якщо вашого списку каналів немає, перевірте, як налаштовані cookie у браузері — можливо, вони автоматично видаляються після закриття браузера. Докладніше про налаштування файлів cookie див. у розділі Cookies.