Бета браузера

Сповіщення від пошти і соціальної мережі ВКонтакті

У браузері можуть відображатися персональні спливаючі сповіщення
[no-highlight[

Відображаються у нижній частині сторінки

]no-highlight]
:
  • від Яндекс.Пошти — якщо ви отримали новий лист;
  • від соціальної мережі ВКонтакті — якщо ви отримали нове повідомлення, коментар або запит на додавання у друзі;
  • з інших сайтів, яким ви дозволите надсилати вам сповіщення.

Дії зі сповіщеннями

  • Щоб перейти на сайт, з якого надійшло сповіщення, натисніть на це сповіщення.
  • Щоб приховати у сповіщенні автора і текст повідомлення, залишивши видною лише його тему, натисніть на значок
    [no-highlight[

    Наведіть курсор на правий верхній кут сповіщення

    ]no-highlight]
    .
  • Щоб налаштувати сповіщення, натисніть на значок
    [no-highlight[

    Наведіть курсор на правий верхній кут сповіщення

    ]no-highlight]
    .

Увімкнення сповіщень

Браузер запропонує вам увімкнути сповіщення, коли ви вперше відкриєте поштову скриньку у цьому браузері:

Якщо ви відмовилися від цієї можливості, браузер знову запропонує вам увімкнути сповіщення через 31 день.

Браузер запропонує вам увімкнути сповіщення під час першого відвідування соціальної мережі:

Якщо ви відмовилися від цієї опції, ви зможете увімкнути її пізніше у Налаштуваннях.

Вимкнення сповіщень

Щоб перейти у «тихий режим» (тимчасово вимкнути усі спливаючі сповіщення):

  1. Натисніть на кнопку
    [no-highlight[

    У правому верхньому куті вікна браузера

    ]no-highlight]
      Налаштування.
  2. У блоці Сповіщення натисніть на кнопку Вимкнути усі сповіщення на 3 години.

Щоб повністю вимкнути спливаючі сповіщення:

Щоб вимкнути спливаючі повідомлення від Яндекс.Пошти:

  1. Відкрийте Табло і виберіть пункт ДоповненняУсі доповненняСервіси Яндекса.
  2. Вимкніть сповіщення Яндекс.Пошти:

  1. Натисніть на кнопку
    [no-highlight[

    У правому верхньому куті вікна браузера

    ]no-highlight]
      Налаштування.
  2. У блоці Сповіщення натисніть на кнопку Налаштування сповіщень...
  3. Перейдіть до блоку ВКонтакті.
  4. Виберіть одну з двох можливостей:
    • Вимкніть опцію Сповіщення увімкнено. У цьому випадку дані авторизації в соціальній мережі зберігаються. Щоб повернути показ сповіщень, достатньо знову ввімкнути опцію.
    • Натисніть кнопку Вимкнути. У цьому випадку браузер видалить дані авторизації в соціальній мережі. Щоб повернути показ сповіщень, увімкніть опцію Сповіщення увімкнено і введіть дані авторизації.

Налаштування сповіщень

  1. Натисніть на кнопку
    [no-highlight[

    У правому верхньому куті вікна браузера

    ]no-highlight]
      Налаштування.
  2. У блоці Сповіщення натисніть на кнопку Налаштування сповіщень.
  3. Увімкніть потрібні опції у блоці Яндекс.Пошта.

Докладніше
ОпціяОпис
Сповіщення увімкненоВмикає або вимикає показ сповіщень.
Показувати вмістВмикає або вимикає у сповіщеннях показ автора і тексту листів. Якщо ви не хочете, щоб хтось на вашому екрані бачив вміст вхідних листів, вимкніть цю опцію. Після цього сповіщення показуватимуть лише тему листа.
<ваші логіни>Вмикає показ сповіщень для кожного окремого логіна на Яндексі.
  1. Натисніть на кнопку
    [no-highlight[

    У правому верхньому куті вікна браузера

    ]no-highlight]
      Налаштування.
  2. У блоці Сповіщення натисніть на кнопку Налаштування сповіщень.
  3. Увімкніть потрібні опції у блоці ВКонтакті.

Докладніше
ОпціяОпис
Сповіщення увімкненоВмикає або вимикає показ сповіщень.
Показувати сповіщення про такі подіїДозволяє вибрати події, сповіщення про які потрібно показувати (наприклад, лише особисті повідомлення і запити на додавання у друзі).
Показувати вмістВмикає або вимикає у сповіщеннях показ автора і тексту повідомлень. Якщо ви не хочете, щоб хтось на вашому екрані бачив вміст вхідних повідомлень, вимкніть цю опцію. Після цього сповіщення показуватимуть лише тему повідомлення.
спливаючі сповіщення
сповіщення від пошти
сповіщення від соціальний мереж
увімкнути сповіщення
налаштування сповіщень