Бета браузера

Перевстановлення або видалення браузера

Перед перевстановленням або видаленням браузера рекомендуємо виконати синхронізацію. Основні налаштування вашого браузера (закладки, паролі, програми, модулі та дані для автозаповнення) буде збережено на сервері Яндекса, і ви зможете їх використовувати у браузері після повторного встановлення.

  1. Закрийте усі вікна Яндекс.Браузера.
  2. Зайдіть у меню ЗапуститиПанель керуванняПрограми та засоби. Відкриється вікно Видалити або змінити програму.
  3. У списку встановлених програм виберіть Yandex.
  4. Натисніть на кнопку Видалити над списком.
  5. У діалоговому вікні виберіть дію:
    • Перевстановити браузер. При цьому всі дані та налаштування браузера буде видалено.
    • Видалити браузер. Якщо ви хочете видалити всі дані та налаштування браузера, увімкніть опцію Також видалити дані про роботу в браузері.

Примітка. В обох випадках дані буде видалено з локального комп'ютера. При цьому, якщо ви робили синхронізацію, вони збережуться на сервері Яндекса. Після того як ви повторно встановите браузер і синхронізуєте його із сервером, дані та налаштування браузера буде відновлено.

  1. Закрийте усі вікна Яндекс.Браузера.
  2. Виберіть пункт меню ПерехідПрограми або натисніть на клавіші Shift + + A.
  3. Перетягніть значок Yandex у Смітник.
  4. Перейдіть у Смітник і натисніть на кнопку Спорожнити.
видалення браузера Windows
перевстановлення браузера Windows
видалення браузера Mac OS
перевстановлення браузера Mac OS