Браузер (класичний iнтерфейс)
Рекомендації у браузері

Перевстановлення або видалення браузера

Перед перевстановленням або видаленням браузера рекомендуємо виконати синхронізацію. Основні налаштування вашого браузера (закладки, паролі, програми, модулі та дані для автозаповнення) буде збережено на сервері Яндекса, і ви зможете їх використовувати у браузері після повторного встановлення.

  1. Закрийте усі вікна Яндекс.Браузера.
  2. Зайдіть у меню ЗапуститиПанель керуванняПрограми та засоби. Відкриється вікно Видалити або змінити програму.
  3. У списку встановлених програм виберіть Yandex.
  4. Натисніть на кнопку Видалити над списком.
  5. У діалоговому вікні виберіть дію:
    • Перевстановити браузер. При цьому всі дані та налаштування браузера буде видалено.
    • Видалити браузер. Якщо ви хочете видалити всі дані та налаштування браузера, увімкніть опцію Також видалити дані про роботу в браузері.

Примітка. В обох випадках дані буде видалено з локального комп'ютера. При цьому, якщо ви робили синхронізацію, вони збережуться на сервері Яндекса. Після того як ви повторно встановите браузер і синхронізуєте його із сервером, дані та налаштування браузера буде відновлено.

  1. Закрийте усі вікна Яндекс.Браузера.
  2. Виберіть пункт меню ПерехідПрограми або натисніть на клавіші Shift + + A.
  3. Перетягніть значок Yandex у Смітник.
  4. Перейдіть у Смітник і натисніть на кнопку Спорожнити.
видалення браузера Windows
перевстановлення браузера Windows
видалення браузера Mac OS
перевстановлення браузера Mac OS